Het verhaal achter Ricks-Audio

Op jonge leeftijd was audio al een begrip in mijn (Rick’s) leven. Mijn vader was een groot muziekliefhebber en dan is geluidsapparatuur een noodzakelijkheid om de muziek af te spelen. De interesse was al snel gewekt. De interesse voor Audio is daarna altijd gebleven maar verzwakte wel door andere bezigheden en drukte. Toen het geluidsapparatuur toevallig weer op mijn pad kwam, bleek de passie er nog steeds te zijn. Het balletje ging aan het rollen en er ontstond al snel het bekende sneeuwbaleffect.

Ondertussen zijn we ( mijn vrouw Stephanie en ik) Rick’s Audio begonnen in Budel en bieden we een breed assortiment, technisch in goede staat verkerende, gebruikte audio producten aan. Ook voor reparatie, onderhoud en advies bent u bij ons op het juiste adres.

U kunt op onze website de door ons aangeboden producten terugvinden. Natuurlijk bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom in Budel. We ontvangen u met een kop goede koffie en een uitgebreide verzameling geluidsapparatuur die een mooie look combineert met een kwaliteit die tegenwoordig voor normale prijzen niet meer te vinden is.

TERUG NAAR BOVEN