Het verhaal achter Ricks-Audio

Op jonge leeftijd was audio al een begrip in mijn (Rick’s) leven. Mijn vader was een groot muziekliefhebber en dan is geluidsapparatuur een zeer efficiënt onderdeel om de muziek mee af te spelen. De interesse was al snel gewekt.

De ontstane passie voor audio is daarna altijd gebleven maar verzwakte wel door andere bezigheden in het toch al drukke leven. Toen er toevallig weer wat oude audioapparatuur  op mijn pad kwam, bleek de liefde er nog steeds te zijn. Het balletje ging aan het rollen en er ontstond al snel het bekende sneeuwbaleffect.

De eenmanszaak “Global CIAS” was een kleine handelsonderneming, gestart in 2016 zonder een specifiek hoofdproduct.

Eind 2019 zijn we ons specifiek gaan richten op het in- en verkopen en het repareren/restaureren van tweedehands/vintage audioapparatuur, dit bleek een goede keuze en in Mei 2020 werd ons huis toch echt te klein voor ál die apparaten.

Wij (Rick en Stephanie) hebben toen besloten om naast de verkoop op de bekende verkooppagina’s ook een eigen website/webshop te starten mét een afhaallocatie/Showroom. Global CIAS werd omgezet naar Rick’s Audio V.O.F. en vestigde zich in het dorp Budel in Noord Brabant.

Wat wij doen:
 • In- en verkoop van (on) gebruikte audio-apparatuur.
 • Reparatie, renovatie,  onderhoud en inruil van vintage audio.

Doordat we zeer actief bezig zijn met zoeken, netwerken, het verkoop klaar maken van onze apparaten, en je zou kunnen zeggen, opstaan en naar bed gaan met Rick’s Audio, kunnen we een uitgebreid assortiment aan technisch in goede staat verkerende, gebruikte audio producten aanbieden. 

Op onze website www.ricks-audio.com (.nl of .be) zijn onze producten te bekijken en/of te bestellen.

Er kan ook gekozen worden om via het contactformulier info te vragen, binnen 24 – 48 uur zullen we dan reageren.

Wij kunnen (vrijwel) alle bestellingen wereldwijd versturen, alle bijkomende kosten gaan in overleg, en zijn vanaf het moment van overhandiging aan de vervoerder voor eigen risico van de klant. Zo zijn er al platenspelers en complete audiosets naar onder andere  Nieuw-Zeeland, Australië en Ierland verzonden.

Omdat wij denken dat je audioapparatuur bij voorkeur op gehoor aanschaft, hebben wij in Budel op industrieterrein De Kempen een showroom ingericht waar klanten de, op onze website gevonden appara(a)t(en), eerst kunnen beluisteren en/of testen.

Het voordeel daaraan is dat je beschikt over de deskundigheid van Rick himself die je, met zijn kennis en passie voor audio, alle info en advies kan geven om zo het juiste product te vinden die het beste bij jouw wensen past, en natuurlijk dit alles onder het genot van een lekker verse kop koffie.

Onze kernwaarden:
      • Persoonlijk advies op maat.
      • GARANTIE  op aankopen en reparaties.
 • We nemen écht de tijd voor onze klanten, KWALITEIT, GÉÉN KWANTITEIT!
 • Eerlijke prijzen.

Wij zijn ook te vinden op FB, Instagram en LinkedIn.

Alle aankopen in de showroom kunt u afrekenen met: contant, (geen briefjes van €200 en €500), per pinbetaling, Creditcard, contactloos, Applepay, per bankoverschrijving of via betaalverzoek/QR-code.

Bestelt u via Marktpaats? Dan sturen wij u via uw emailadres een factuur. Daarin kunt u betalen door op de betaalknop te klikken of de Qr-code te scannen. U betaald op deze manier veilig en gemakkelijk in een beveilgde betaalomgeving via IDeal.   

Maak telefonisch of online een afspraak en Stephanie en/of  Rick ontvangen je met dat vers kopje koffie in onze vernieuwde en recentelijk uitgebreide showroom in Budel!!

Hopelijk tot binnenkort bij Rick’s Audio!

 • 🎵makesmusicbetter🎵

Rick & Stephanie

TERUG NAAR BOVEN